How many Stylistas online? Please check out ANNOUNCEMENTS for latest news. =)

Order Form & Make-Up Services Enquiry / Borang Tempahan & Pertanyaan tentang Khidmat Solekan =)

TITLE / GELARAN
Name/ Nama:
Contact Number / Nombor telefon:
Email Address/ Alamat e-mel:
Item Code, Name & Size / Kod,Nama & Saiz Barang:
Payment Method / Cara Pembayaran:
Delivery Method / Cara penghantaran:
Delivery Address / Alamat Penghantaran:
Join our Mailing List? / Sertai Senarai Iklan kami?
Suggestions & Special Requests / Saranan dan Permintaan Khas:

This HTML form was created by Freedback.

Our Not Yet Updated & Upcoming Make-up Jobs on www.abayasuraya.com

  • Sunday, 30th June 2013 - Akad Nikah (Bridal Make-up) @ Pandan Jaya, Selangor.
  • Wednesday, 14th August 2013 - Engagement Ceremony (Bridal Make-up) @ Bandar Country Homes, Rawang, Selangor.
  • Wednesday, 14th August 2013 - Akad Nikah/Solemnization Ceremony (Bridal Make-up) @ Bandar Country Homes, Rawang, Selangor.
  • Saturday, 17th August 2013 - Wedding Reception (Bridal Make-up) @ Masjid As-Shafie, Taman Maluri.
  • Saturday, 24th August 2013 - Function Make-up (Solekan Majlis) @ INTEKMA Resort, Shah Alam, Selangor.
  • Wednesday, 23rd October 2013 - Gothic Fashion Photography Make-up for Photographer Jia Najiha @ Bandar Tun Hussein Onn, Selangor.
  • Saturday, 2nd November 2013 - Ammara Hijabi Fashion Photography Make-up by Photographer Iryn Zahiryn @ PJ Trade Centre, Damansara Perdana, Selangor.
  • Sunday, 3rd November 2013 - Function Make-up (Solekan Majlis) @ SS19, Subang Jaya, Selangor.
  • Monday, 4th November 2013 - Function Make-up (Solekan Majlis) @ Dewan Perdana Felda, Kuala Lumpur.
  • Tuesday, 5th November 2013 - Personal Photography Make-up @ Sungai Sekamat, Kajang, Selangor.
  • Sunday, 10th November 2013 - Wedding Reception (Bridal Make-up) @ Taman Sri Putra, Banting, Selangor.
  • Wednesday, 20th November 2013 - Ammara Hijabi Fashion Photography Make-up by Photographer Iryn Zahiryn @ Dataran Merdeka & KTM, Kuala Lumpur.
  • Saturday, 25th June 2011 - Advertorial Photography Make-up for IN TREND magazine @ Measat Publications, Sri Kembangan.
  • Saturday, 16th July 2011 - Photoshoot Make-up for JELITA magazine @ MS Garden Hotel, Kuantan, Pahang.
  • Tuesday, 23rd August 2011 - Wanita magazine photoshoot with Wardina Safiyyah wearing Abaya Suraya @ Marigold Suite, One World Hotel, Bandar Utama.
  • Thursday, 8th September 2011 - Photography make-up for Majalah Wanita with Sharifah Khasif Fadzilah wearing Abaya Suraya @ Ampang Hilir, KL.
  • Wednesday, 21st September 2011 - Photography Make-up for Mingguan Malaysia @ Utusan Malaysia, KL.
  • Saturday, 24th September 2011 - Night Make-up @ Jalan Ipoh, KL.
  • Saturday, 8th October 2011 - Convocation Make-up @ Sri Damansara, KL.
  • Monday, 10th October 2011 - Photography for Aneesa Amani Boutique's Product Photoshoot @ Bunga Studio, Taman Melawati, KL.
  • Sunday, 30th October 2011 - Convocation Make-up @ Ascott Residence, KL.
  • Friday, 2nd December 2011 -Night Make-up @ Citylink Hotel, Bangsar, KL.
  • Friday, 2nd December 2011 -Night Make-up @ Sun Inn, Bandar Sunway, Selangor.
  • Sunday, 25th December 2011 - Engagement Make-up (Bridal Make-up) @ Kg. Datuk Keramat, KL.
  • Sunday, 25th December 2011 - Akad Nikah Make-up (Bridal Make-up) @ Bukit Beruntung, Rawang, Selangor.
  • Sunday, 25th December 2011 - Night Make-up @ Dewan Tun Abdullah Mohd Salleh, UKM Bangi.
  • Friday, 13th January 2012 -Night Make-up @ Sri Kembangan, Selangor.
  • Sunday, 29th January 2012 -Night Make-up @ Rafflesia, Damansara Perdana, KL.
  • Saturday, 4th February 2012 -Night Make-up @ Universiti Putra Malaysia (UPM), Serdang, Selangor..
  • Saturday, 18th February 2012 - Wedding Reception (Bridal Make-up) @ Pengkalan Pegoh, Lahad, Perak.
  • Saturday, 25th February 2012 - Night Make-up (Bridal Make-up Style) @ Equatorial Hotel, KL.
  • Sunday, 26th February 2012 - Photography Make-up for Muslimah Photo Shoot @ Masjid Tuanku Mizan (Masjid Besi), Putrajaya.
  • Wednesday, 29th February 2012 - Photography Make-up for Majalah Jelita Fashion Spread @ Berita Publishing.
  • Monday, 12th March 2012 - Photography Make-up @ Bukit Jelutong, Selangor.
  • Saturday, 17th March 2012 - Wedding Reception (Bridal Make-up) @ Pasir Gudang, Johor.
  • Thursday, 19th April 2012 - Hijab Styling for Elynn Millionaire Sisters for Majalah Jelita Cover Photoshoot @ Perdana Lakeview East, Cyberjaya, Selangor.
  • Friday, 27th April 2012 - Akad Nikah/ Solemnization Ceremony (Bridal Make-up) @ Gerik, Perak.
  • Saturday, 28th April 2012 - Wedding Reception (Bridal Make-up) @ Gerik, Perak.
  • Thursday, 3rd May 2012 - Night Make-up @ Keramat, KL.
  • Friday, 4th May 2012 - Akad Nikah/ Solemnization Ceremony (Bridal Make-up) @ Ipoh, Perak.
  • Friday, 4th May 2012 - Berinai Ceremony (Bridal Make-up) @ Ipoh, Perak.
  • Saturday, 5th May 2012 - Wedding Reception (Bridal Make-up) @ Ipoh, Perak.
  • Saturday, 12th May 2012 - Make-up Demonstration for Teacher's Day/Hari Guru @ Sekolah Gombak Setia, Gombak, Selangor.
  • Sunday, 13th May 2012 - Photography Make-up for Pa&Ma Magazine Mother's Day Contest Finale @ Mid Valley Mega Mall, Bangsar, KL.
  • Sunday, 27th May 2012 - Wedding Reception (Bridal Make-up) @ Terengganu.
  • Saturday, 2nd June 2012 - Wedding Reception (Bridal Make-up) @ Ipoh, Perak.
  • Sunday, 3rd June 2012 - Akad Nikah Make-up (Bridal Make-up) @ Wangsa Maju, KL.
  • Sunday, 3rd June 2012 - Wedding Reception (Bridal Make-up) @ Petaling Jaya, Selangor.
  • Monday, 4th June 2012 - Photography Make-up for Abaya Suraya's Fashion Spread for Jelita Magazine Ramadhan Issue @ Berita Publications, KL.
  • Friday, 8th June 2012 - Akad Nikah/ Solemnization Ceremony (Bridal Make-up) @ Keramat, KL.
  • Saturday, 9th June 2012 - Wedding Reception (Bridal Make-up) @ Keramat, KL.
  • Sunday, 10th June 2012 - Wedding Reception (Bridal Make-up) @ Setiawangsa, KL.
  • Thursday, 14th June 2012 - Photography Make-up for Abaya Suraya's Fashion Spread for Wanita Magazine Ramadhan Issue @ Utusan Malaysia, KL
  • Friday, 15th June 2012 - Night Make-up @ Bukit Bandaraya, Shah Alam, Selangor.
  • Monday, 27th August 2012 - Photography Make-up for Ronasutra Cosmetics Advertorial for Jelita Magazine October issue @ Berita Publications, KL.
  • Sunday, 9th September 2012 - Wedding Reception (Bridal Make-up) @ Bandar Bukit Mahkota, Kajang, Selangor.
  • Saturday, 15th September 2012 - Engagement Ceremony (Bridal Make-up) @ Kluang, Johor.
  • Thursday, 20th September 2012 - Photography Make-up for Ronasutra Cosmetics Advertorial for Jelita Magazine November issue @ Berita Publications, KL.
  • Friday, 28th September 2012 - Akad Nikah/ Solemnization Ceremony (Bridal Make-up) @ Selayang, Selangor.
  • Saturday, 29th September 2012 - Wedding Reception (Bridal Make-up) @ Selayang, Selangor.
  • Saturday, 6th October 2012 - Akad Nikah/ Solemnization Ceremony (Bridal Make-up) @ Taman Kantan Permai, Kajang, Selangor.
  • Saturday, 6th October 2012 - Wedding Reception (Bridal Make-up) @ Dewan Seri Seroja, Presint 15, Putrajaya.
  • Sunday, 7th October 2012 - Day Function Make-up @ Bandar Baru Bangi, Selangor.
  • Sunday, 7th October 2012 - Convocation Make-up @ Sri Jelatek Condominium, Seksyen 10, Wangsa Maju, KL
  • Sunday, 7th October 2012 - Night Function Make-up @ Bank Pembangunan Malaysia, Jalan Sultan Ismail, KL
  • Wednesday, 24th October 2012 - Photograhy Make-up for Fashion Spread for Jelita Magazine December issue @ Berita Publications, KL.
  • Friday, 9th November 2012 - Night Make-up @ AU5, Lembah Keramat, KL.
  • Saturday, 10th November 2012 - Night Make-up @ Kelab Darul Ehsan (KDE), Taman Tar, Ampang, Selangor.
  • Saturday, 10th November 2012 - Wedding Reception (Bridal Make-up) @ Kelab Darul Ehsan, Taman TAR, Selangor.
  • Friday, 30th November 2012 - Night Make-up @ Bandar Baru Bangi, Selangor.
  • Friday, 30th November 2012 - Photography Make-up on Dahlia Syazwan for BiPop Berita Harian Cover Story @ MEASAT Broadcast Network Systems Sdn. Bhd. (ASTRO), Sri Kembangan, Selangor.
  • Wednesday, 12th December 2012 - Akad Nikah/Solemnization Ceremony (Bridal Make-up) @ Kota Damansara, KL.
  • Saturday, 15th December 2012 - Wedding Reception (Bridal Make-up) @ Grand Blue Wave Hotel, Shah Alam, Selangor.
  • Sunday, 16th December 2012 - Trial Bridal Make-up @ USJ 2, Subang Jaya, Selangor
  • Saturday, 22nd December 2012 - Akad Nikah/Solemnization Ceremony (Bridal Make-up) @ Alam Damai, Cheras, Selangor.
  • Saturday, 22nd December 2012 - Wedding Reception (Bridal Make-up) @ Alam Damai, Cheras, Selangor.
  • Sunday, 6th January 2013 - Convocation Make-up @ Taman Melawati, KL
  • Sunday, 6th January 2013 - Wedding Reception (Bridal Make-up) @ PNB Darby Parkk, KL
  • Friday, 11th January 2013 - Function Make-up @ Dataran Maybank, Bangsar, KL
  • Saturday, 2nd February 2013 - Function Make-up @ Taman Melawati, KL
  • Friday, 22nd February 2013 - Akad Nikah Make-up (Bridal Make-up) @ Pengkalan Pegoh, Lahad, Perak.
  • Saturday, 23rd February 2013 - Wedding Reception (Bridal Make-up) @ Pengkalan Pegoh, Lahad, Perak.
  • Thursday, 28th February 2013 - Photograhy Make-up & Hijab Styling for Hijab Tutorial for Jelita Magazine April 2013 issue @ Berita Publications, KL.
  • Sunday, 10th March 2013 - Akad Nikah/Solemnization (Bridal Make-up) @ Felda Villa, KL
  • Sunday, 10th March 2013 Wedding Reception (Bridal Make-up) @ Felda Villa, KL
  • Sunday, 24th March 2013 - Wedding Reception (Bridal Make-up) @ Dewan Kolej Kesebelas, UPM, Serdang, Selangor.
  • Saturday, 30th March 2013 - Akad Nikah/Solemnization (Bridal Make-up) @ Taman Bolton, Batu Caves, Selangor
  • Saturday & Sunday, 24th & 25th May 2013 - Akad Nikah & Wedding Reception (Bridal Make-up) @ Gerik, Perak.
  • * The booked dates are still opened for other potential clients. Bookings are confirmed once the advance payment is paid. / Tarikh-tarikh yang telah ditempah masih dibuka untuk para pelanggan lain yang berminat jika terdapat slot masa yang mengizinkan. Kesemua tempahan disahkan sebaik sahaja bayaran pendahuluan dibayar.

MUST CHECK OUT!

Wednesday, January 21, 2009

Code: #01: Pakistani Hashmi Very Black Kajal/Kohl/Eyeliner/Celak





RM 10

STILL AVAILABLE / MASIH DIJUAL


READY STOCK / STOK SEDIA ADA


Product of (Produk buatan) : Pakistan
Weight (Berat) : 4.5 g





My MOST FAVOURITE eyeliner for myself since the past few years since I discovered it during umrah in 2005! The blackness is so intense that it actually enhances the whites of your eyes!
This is MY MUST-HAVE PRODUCT FOR STUNNING, BEAUTIFUL EYES. FYI, it is stated in a hadis:

" the gorgeous women of the Heavens use black eyeliner to beautify themselves for their men."
So ladies, for the most important part of your face, do beautify it with black eyeliner, of course the best I can recommend is this one!
Very black, very thick liquid eyeliner applied using a pull-wand.Pull the wand in between your eyelids and even draw the eyeliner according to your liking around your eyes! Sexy, large eyes are expected!
___________________________________________



Celak yang PALING SUE GEMARI untuk kegunaan peribadi sejak beberapa tahun lalu apabila menemuinya sewaktu umrah pada 2005! Kehitamannya yang sangat ketara menambahkan keputihan mata putih!

Ini ialah PRODUK YANG WAJIB DIMILIKI BAGI MENDAPATKAN SEPASANG MATA YANG CANTIK MENAWAN. Juga disebut di dalam satu HADIS:
" para bidadari Syurga menggunakan celak pada mata bagi mencantikkan diri untuk pasangan mereka. "


Maka, untuk bahagian paling penting pada wajah, cantikkanlah mata dengan celak hitam, pastinya yang ini yang paling disyorkan!

Celak cecair yang sangat hitam, dalam bentuk yang sangat pekat digunakan bersama wand tarik. Letakkan wand di antara kelopak mata dan tarik ke bahagian luar mata. Juga boleh melukis celak di keliling mata mengikut gaya kesukaan anda! Mata yang besar dan seksi bakal dijangkakan!

66 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. this one liquid or auto pencil or pencil...leh explain tak

    ReplyDelete
  3. kalau nk beli cmne??

    ReplyDelete
  4. Salam MRSPRETTYUGLY sorry I just noticed your comment, actually it's in a form of a very thick liquid where u have to pull the wand in the tube to apply it in between your eyelid. The explanation has been posted in detail in this post.

    ANONYMOUS pula, kalau nak beli apa2 barang di online boutique ni sila isi borang di bawah blog k :)

    ReplyDelete
  5. camner ek, nak buat payment melalui maybank account...brg akan dipos ke umh ke?-pos m'sia

    ReplyDelete
  6. Salam, semua syarat2 utk tempahan ada di tepi kiri blog, under Terms & Conditions. Yup kalau berminat nak tempah sila isi borang di bawah blog dan kami akan hubungi bagaimana nak buat pembayaran. Yup barang akan terus pos di rumah :)

    ReplyDelete
  7. celek ni sng dibersihkn x?pencil or liquid/
    klu COD ade charge ape2 x?

    ReplyDelete
  8. Celak ni kalau nak dibersihkan guna je facial or baby wipes pun ok macam Sue buat, kalau tak guna cotton pad dgn minyak zaitun.

    Dia liquid pekat, detailed explanation ada di atas. Kalau COD selalu kalau beli 1 je Sue takde la COD coz harga dia RM 10 je kan, tak berbaloi pula kalau Sue nak COD. Sue lebih galakkan pos je, just RM 3.

    Utk barang2 lain, COD memang free dekat areas yang Sue dah state, tapi kalau jauh ke Sue charge extra.

    ReplyDelete
  9. Insha Allah Jumaat ni sampai. Jadi next week dah boleh mula jual. Ramai dah reserve. Kalau nak reserve la k :)

    ReplyDelete
  10. Salam Eyra dah reserve ke? Kalau nak reserve please reserve properly dengan isi borang di bawah k :) Thanks!

    ReplyDelete
  11. salamalaik..celak nh...sng comot x if kn peluh ke..

    ReplyDelete
  12. Salam,cara nak celak tak comot ialah dengan pakai bedak properly bawah mata. Meaning that kalau pakai celak sahaja tanpa bedak memang lebih cepat kena peluh. Jadi kalau boleh pakai bedak dulu then pakai celak.

    ReplyDelete
  13. kat kedai india byk eyeliner ni...
    harga rm3+...

    ReplyDelete
  14. Salam ANONYMOUS, thanks for your comment, i am not afraid to publish your comment sebab sue tak takut saingan. Memang betul anda boleh dapat di kedai2 india dengan bukan sahaja RM 3, RM 1 pun boleh. tapi mungkin kos mereka jauh rendah dari itu. dan kualitinya juga sue dah cuba tak sebagus yang cuba. Ada banyak jenama seperti Rani, Hind Ka Noor, Helwa dan banyak lagi.

    Sayangnya sue sbg seorang makeup artiste, dah cuba dan tak berpuashati langsung dgn kualitinya misalnya tak cukup hitam, terlalu comot dan susah nak apply sehingga memedihkan mata. Kos celak sue di mekah juga lebih dari RM 3 termasuk kos pos jadi mustahil sue nak jual RM 3 di blog ni.

    Tapi kepada anda yang tak mahu berbelanja lebih dan mengabaikan kualiti tepuk dada tanya selera, siapa sue nak menghalang kan :) Sama juga dengan produk Kryolan buatan Jerman lebih mahal tapi sangat berkualiti berbanding dgn Kryolan buatan India yang jual jauh lebih murah tapi kualitinya pun jauh lebih rendah. Sue tak berkompromi dengan kualiti, so you get the quality of what you pay here.

    Kepada Anonymous yang nak guna barang murah tapi kualiti rendah silakan, i wont recommend my customers to do that :) salam

    ReplyDelete
  15. saya teringin nak pakai pemerah pipi tapi x pandai la.boleh ajar saya pakaia?

    ReplyDelete
  16. dieela (amiruldaliela@yahoo.com)August 18, 2009 at 2:17 AM

    Sue, boleh rekemenkan brand bedak compak n 2 way cake yg bagus. TQ

    ReplyDelete
  17. Salam, sebenarnya apa2 jenama yang dah established insha Allah bagus. Macam foundation memang sue suggest guna Dermacos under Kryolan yang Sue guna tapi macam hari2 biasa Sue guna Loreal True Match. Untuk lebih tips sila layari www.surayanuar.com & klik ruangan makeup tips k :)

    ReplyDelete
  18. Ha untuk pemerah pipi pun boleh lihat tips penuh yang dah Sue buat di website k :)

    ReplyDelete
  19. salam nak tanya.. saya ni jenis alah pada celak kalau saya pakai celak mata saya akan gatal.. kalau 2,3 hari pakai dia akan bengkak.. camne ye

    ReplyDelete
  20. Salam Cik, kalau keadaan macam mata gatal atau bengkak tu selalu kalau celak cik dah terdedah pada bakteria. Kalau bersih dan masih belum expired insha Allah tak ada masalah. Melainkan Cik betul2 alah pada celak bak kata Cik jadi dinasihatkan jangan guna langsung takut mudarat pulak Cik.

    ReplyDelete
  21. salam, masih ada stock kn yg ni? i've sent reservation tru borang bwh nh..

    ReplyDelete
  22. received..n it's awesome! :) (tolong promote nih..):D

    ReplyDelete
  23. kak , celak ni confirm halal n xpakai brg yg diragui ? kalo ok , camne nak order .. bayar dulu ker tempah dulu ni ?

    ReplyDelete
  24. suraya..i minat dgn celak ini..i nk 2?hw much dear?
    boleh cod x?i dekat area kg pandan jer..

    reply me at sitisarah87@gmail.com

    ReplyDelete
  25. ANONYMOUS - Salam, celak ni Kak Sue import dari Makkah dan terkenal di kalangan wanita Makkah jadi Kak Sue yakin status halalnya. Tapi kalau cik ragu-ragu atau was-was jangan guna sebab itu seelok-eloknya. TQ.

    SARAH - Salam it's RM 10 dear and sorry sekarang Sue tak buat COD. Dulu pun celak ni tak ada COD coz harga RM 10 only jadi memang tak berbaloi tenaga and petrol nak COD kan. Sue advise guna pos biasa je add RM 3. If nak guna poslaju add RM 8. Sila isi borang di bawah untuk tempah k :)

    ReplyDelete
  26. Assalammualaikum Wbt..
    hii.. fara berminat nak order celak ni.. boleh lagi ker?? cam mana nak bankin duit?? no akaun cimb berapa? da diskaun tak kalau order byk?? lebih 10?? sebab fara dari bintulu sarawak..nanti fara bankin jugak rm8 tok pos laju... cam ner??

    ReplyDelete
  27. Assalammualaikum Wbt..
    hiii...saya fara from bintulu, sarawak..
    saya berminat dengan celak ni.. jadi saya nak order..kalau order 10.. ade diskaun tidak?? n fara nk tahu brapa no akaun cimb?? senang nak bankin nanti..

    ReplyDelete
  28. Salam CIK FARA,

    Celak ni memang tak ada diskaun sebab harga dia RM 10 seunit dah paling murah boleh Sue bagi. Kalau nak tempah sila isi borang pesanan di bawah blog ini, no akaun bank akan diberi melalui email. Memang tak diterterakan di dalam blog untuk tujuan keselamatan. Poslaju per 500g ke Sabah/Sarawak ialah RM 10.Terima kasih =)

    ReplyDelete
  29. askum kak sue nama saya zahra dari penang,saya dah order dah tapi xdpt pengesahan pun lagi..tiap2 ari saya check email.takut kehabisan stok la kak..

    ReplyDelete
  30. salam akak

    saya dah guna pelbagai produk,namun tetap nmpk comot di sebabkan air mata N peluh..adakah memakai celak (gambar di atas) kat bawah mata ni dpt membantu saya?

    ReplyDelete
  31. Salam,

    Celak memang akan comot apabila kita pakai lama dan hari akan semakin panas jadi kita akan berpeluh. Satu tips yang Sue percaya, guna apa celak sekali pun, mesti pakai bedak properly di bahagian mata agar dapat tebat peluh. Insha Allah tak comot =) Kalau comot pun, yes as a makeup artist, touch-up makeup itu from time to time kena =)

    ReplyDelete
  32. salam k.su...
    bagaimana cara memakai celak kajal hashmi ni? adakah sukar untuk memakainya?

    ReplyDelete
  33. Salam Sis,

    Terima kasih berminat. Sila baca post ini secara terperinci untuk arahan penggunaan dan untuk tips pemakaian yang cantik sila lihat di bahagian comments post ini. Terima kasih =)

    ReplyDelete
  34. Ni nak COD boleh ke?jumpa memana

    ReplyDelete
  35. Salam maaf, sekarang kami memang tak buat COD especially celak dari dulu memang tak buat COD because it's only RM 10 jadi kalau nak COD not worth it for us. Boleh guna pos biasa RM 3 saja charge.

    ReplyDelete
  36. cantik pipi suraya, guna produk apa?

    ReplyDelete
  37. Salam Cik, terima kasih tapi Sue kurang faham cantik pipi macam mana tu ye? Sue cuma cuci muka seperti orang lain dan juga pakai make-up macam kebanyakan orang juga.

    ReplyDelete
  38. salam... if tis celak still avaible, may i reserve it?

    awin

    ReplyDelete
  39. salam cik suraya, hmm..i'm interested in this product, & decided 2 have 1 for trial..;),
    1)just nak tanye, boleh pakai dlm solat jgak x?
    2)kne bersihkn dlu b4 amik wudhuk kn?
    3) kalau nak buat byran, bleh jugak kn sy guna interbank transfer dr bank islam internet bnking ke akaun cik suraya??

    ReplyDelete
  40. Salam Cik, terima kasih berminat:

    1 & 2) Diharap Cik dapat baca post ini secara terperinci dan juga comments yang dah dijawab. =)

    3) Boleh tak jadi masalah asalkan ke Maybank atau CIMB. Sila isi borang untuk tempahan ye =)

    ReplyDelete
  41. AWIN - Salam Cik, celak semakin kehabisan stok tinggal beberapa unit sahaja lagi jadi sila buat tempahan untuk membeli. TQ =)

    ReplyDelete
  42. nak tanya, celak mekah yg jenis debu ada jual x?

    ReplyDelete
  43. Su, your blog was found by kak Nim by accident when she surfed for 'jubah' webs. Anyway we are proud of what u are doing and pray for further success in your endeavours. I also read about the chiangmai trip....a good write-up. Salam..Cik Aa, mummy ,kak nim & abg nam.

    ReplyDelete
  44. Salam,

    Wahhh terharunya family Cik Aa letak comment kat sini =D Hahaha..thanks for the support terima kasih banyak2 insha Allah nanti raya kita jumpa k =)

    ReplyDelete
  45. salam..kak,celak ni yg org pgl celak dubai 2 ker?

    ReplyDelete
  46. salam celak ni mmg org india n arab guna tp kami tak jual buat masa ni tiada dalam stok.

    ReplyDelete
  47. NK BELI!!!!!!!!!!!!!BILE BULE ORDER?HUHU..:'(

    ReplyDelete
  48. salam kak sue...celak ni dh ad stock ke???

    ReplyDelete
  49. eyeliner ni sharp ke sis?
    nampak model macam comot dan kabut saja.
    boleh explain sikit
    1st time dgr produk ni

    ReplyDelete
  50. Salam Sis,

    As stated above eyeliner ni tiada dalam stok. if u say the eyeliner effect is comot, sebenarnya saya memang intentionally smudge with my fingers utk smudgy effect dear =) thanks.

    ReplyDelete
  51. skrg celak ni dah ade stok lum?

    ReplyDelete
  52. Insha Allah masih ada stok :) Kalau nak order sila isi order form di bahagian bawah blog dan kami akan reply :)

    ReplyDelete
  53. assalamualaikum..ada stok lg tak?saya ana..

    ReplyDelete
  54. Waaalaikumussalam, insha Allah masih ada stok. =) Sila isi order form di bahagian bawah blog untuk membuat pembelian ya =)

    ReplyDelete
  55. assalamualaikum..celak ney ada lagi tak?saya nak mencuba..kalau ada reply lar comment saya ney ok..terima kasih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waaalaikumussalam, insha Allah masih ada stok. =) Sila isi order form di bahagian bawah blog untuk membuat pembelian ya =)

      Delete
  56. Assalammualaikum..utk harga swak & harga pos?

    ReplyDelete
  57. Waalaikumussalam. Kalau ke Sabah/Sarawak postage minimum 500 g ialah RM 6 (pos biasa) atau RM 10 (poslaju). Boleh isi order form di bawah jika berminat. =)

    ReplyDelete
  58. Assalamualaikum.. kalau beli borong harga berapa ye ?

    ReplyDelete
  59. Waalaikumussalam, sila beri alamat email atau PM fanpage kami di atas untuk kami beri harga borong. Terima kasih.

    ReplyDelete
  60. Hi, Im Intrested to buy this eyeliner. do you have stock? What is the total amount of payment?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi there, thank you for your interest. The price is RM 10 only per piece (without postage). Please kindly fill in the order form at the bottom part of this blog to order. =)

      Delete